Wat mag een gerechtsdeurwaarder wel en niet doen?

Een gerechtsdeurwaarder moet zich aan de regels houden wanneer hij/zij zijn/haar incasso plicht nakomt. Een deurwaarder kan geen beslag leggen op de goederen van de schuldenaar zonder toestemming van de rechter. Bij de behandeling van de zaak krijgt de gerechtsdeurwaarder toestemming om beslag te leggen op de goederen van de schuldenaar. De rechter doet uitspraak over hoeveel de schuldenaar de vordering moet betalen. Dan kan de rechter enkele dagen de tijd geven, zodat de schuldenaar kan betalen. Wanneer de schuldenaar niets betaalt tot de vervaldag, mag de gerechtsdeurwaarder beslag leggen op alle goederen van de schuldeiser.

Wanneer moet u een gerechtsdeurwaarder inschakelen?

U kunt een deurwaarder inschakelen wanneer u te maken krijgt met de volgende situaties. Ten eerste heeft u een deurwaarder nodig als uw facturen niet worden betaald. De deurwaarder kan de vordering incasseren bij particulieren of bedrijven. Ten tweede kunt u de gerechtsdeurwaarder vragen beslag te leggen op het vermogen van de schuldenaar wanneer de schuldenaar niet alle schulden betaalt. Om beslag te kunnen leggen op het vermogen van de schuldenaar, moet de gerechtsdeurwaarder echter eerst toestemming krijgen van de rechtbank. U kunt bij de gerechtsdeurwaarder terecht om te bepalen op welke goederen beslag moet worden gelegd om alle schulden te betalen.

Hoe schakel je deurwaarders in?

Wanneer de debiteuren hun schulden niet betalen, is het inschakelen van een deurwaarder de beste oplossing. AGIN Otten is de beste optie om uw probleem op te lossen. Deze organisatie biedt deurwaarders, incasso specialisten en advocaten aan. Zij zullen de taken legaal uitvoeren. Een deurwaarder kan beter optreden dan een incassobureau. De deurwaarder heeft namelijk de bevoegdheid om beslag te leggen op de bezittingen en inkomsten van de schuldenaar. U kunt dus een beroep doen op de gerechtsdeurwaarder om uw hele probleem op te lossen. Deze instelling zal de betaling afdwingen en u krijgt alles wat u verdient. Op deze manier betaalt de debiteur de schuld zo snel mogelijk.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*