Waarom moet je kiezen voor producten uit een eigen atelier?

Kom jij graag thuis in een huis wat gezellig is aangekleed en waar kwaliteitsvolle maar ook mooie meubels staan? Dan zijn producten uit eigen atelier ideaal voor jouw interieur. Kiezen voor The Deco Factory is kiezen voor een top Belgisch bedrijf. Een van de grootste sterktes van The Deco Factory? Dat is namelijk hun eigen atelier. 

Voordelen van een eigen atelier

Werken in een eigen atelier en kopen uit een eigen atelier hebben beide alleen maar voordelen. Ben jij benieuwd welke voordelen dit zijn? Dan sommen we ze even voor je op:

  1. Kwaliteit

Een heel belangrijk aspect aan nieuwe producten zoals meubelen is natuurlijk de kwaliteit ervan. Koop je bij The Deco Factory? Dan kan je er vanuit gaan dat deze producten van hoge kwaliteit zijn. Deze kwaliteit kan gegarandeerd worden omdat ze zelf controle hebben over het materiaal wat wordt gebruikt voor de producten, het volledige proces van het product alsook de vakmanschap die erbij komt kijken. En een leuk weetje: het team van The Deco Factory bestaat uit veel gepassioneerde vrouwen die hun gouden handen met veel zorg inzetten om jouw maatwerk uit te voeren.

  1. Het milieu

Als je producten uit het atelier van The Deco Factory koopt, dan koop je Belgische producten. Jouw producten hoeven hierdoor niet van de andere kant van de wereld te komen en dit is dan weer voordelig voor het milieu. 

  1. Unieke producten 

Als je van een massaproductie koopt, kan je er vanuit gaan dat er nog vele andere mensen exact dezelfde producten hebben. Koop je uit een atelier? Dan heb je waarschijnlijk producten die op elkaar lijken maar nooit identiek hetzelfde zijn aan elkaar. Zo kan jij je huis inrichten en aankleden met producten die nog niemand anders heeft. 

Koop producten uit het eigen atelier van The Deco Factory

Nu weet je al welke drie grote voordelen kopen uit een atelier heeft. Er zijn natuurlijk nog andere voordelen. Ben jij benieuwd welke dit zijn? Kom dan zeker eens langs in de zaak van The Deco Factory in Bornem. Hier kan je zelf zien hoe het er aan toe gaat in de atelier. Heb je een leuk product op het oog maar vind je het moeilijk om in te schatten of deze in je interieur past? Gelukkig heeft The Deco Factory hier een oplossing voor. De professionals komen graag even bij je langs om je te helpen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*