Vind jouw fulltime of parttime droombaan bij een full service uitzendbureau

Heb jij een uitstekend cijfermatig inzicht, kun je goed plannen en houd jij graag het overzicht? Grote kans dat jij perfect uit de voeten komt als financieel medewerker. Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar een dynamische baan? Een full service uitzendorganisatie met vacatures in Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn en andere plaatsen in Noord-Holland, vind je altijd de ideale vacature voor financieel medewerker. Er zijn financiële vacatures in diverse branches en op allerlei verschillende niveaus. Omdat een uitzendbureau beschikt over een uitgebreid netwerk, vind je verder weg én dichtbij huis allerlei boeiende vacatures. Er zijn immers overal organisaties die op zoek zijn naar financieel medewerkers. 

Wat maakt jou geschikt voor de functie van financieel medewerker?

• Je beschikt over minimaal een MBO-opleiding in de richting van financiële administratie;

• Je vindt het leuk om cijfers te analyseren en tot achter de komma uit te zoeken;

• Je werkt nauwkeurig en precies en zorgt er graag voor dat alles klopt;

• Je kunt zelfstandig werken en je bent ook een collegiale teamspeler;

• Je beschikt over kennis van boekhoudsoftware;

• Je goede beheersing hebt van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 

• Je gaat integer en correct om met vertrouwelijke informatie. 

Wat zijn je taken als financieel medewerker?

Het aanbod aan vacatures voor financieel medewerker is zeer gevarieerd. Dat geldt dus ook voor de bijbehorende banen. In dit beroep richt je je in de basis op het financiële gedeelte van de administratieve werkzaamheden binnen een bedrijf of instelling. Het doen van de boekhouding is altijd een wezenlijk onderdeel van je takenpakket. Het beheer van de crediteuren en de debiteuren, het verwerken van afschriften en het inbrengen van data in de boekhouding, zijn enkele voorbeelden van werkzaamheden die je elke dag verricht. Je bent dus verzekerd van een afwisselende baan. Vind je het ook leuk om veel contact te hebben met allerlei mensen? Als financieel medewerker voer je ook gesprekken met klanten, banken en leveranciers over bijvoorbeeld betalingen en kredieten.

Fulltime of parttime werken via een uitzendbureau in Heerhugowaard

Heb je de perfecte vacature van financieel medewerker of een andere baan in de financiële sector op het oog? Wacht dan niet langer en solliciteer meteen bij een full service uitzendorganisatie in Hoorn of Heerhugowaard en dan is de kans groot dat je binnenkort al aan de slag kan. Het prettige is dat je er zowel naar vacatures in Heerhugowaard voor parttime en fulltime functies kunt solliciteren. Staat de vacature waar jij naar zoekt op dit moment niet in het aanbod? Dan ben je welkom op een van de vestigingen van het uitzendbureau. Daar nemen de enthousiaste intercedenten alle tijd om kennis te maken met jouw competenties en talenten, zodat zij bij hun opdrachtgevers jouw absolute droombaan voor je kunnen vinden!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*