Vier reden om zijdekunstbloemen aan te schaffen

Foto van Nadiye Odabasi van Pexels
Foto van Nadiye Odabasi van Pexels

Wil je dat je huis gezellig is aangekleed maar heb je geen zin om telkens nieuwe bloemen aan te schaffen? Dan zijn zijdekunstbloemen de oplossing. Doordat het geen echte bloem is kan het boeket veel langer mee. Superfijn en het brengt ook nog eens andere voordelen met zich mee.

Geen water nodig

Het eerste voordeel is natuurlijk dat je geen nieuw boeket wekelijks hoeft aan te schaffen, superfijn voor je portemonnee en tijd. Ook kun je er langer plezier van hebben. Doordat het boeket niet echt is, gaat het na een tijdje niet vreemd ruiken wat bij normale bloemen wel het geval is. Je hoeft het boeket niet te voorzien van water want ze zijn nep. Dat is nog makkelijk want je hebt er geen omkijken naar op deze manier.

Huisdieren kijken er niet naar

Wanneer je huisdieren hebt, hoef je niet bang te zijn dat een kat of hond eraan gaat snuffelen of met zijn poot in het water gaat zitten. Dat is allemaal niet van toepassing bij boeket nepbloemen. Je kan het lekker ongestoord op de grond of ergens in een hoekje zetten en niemand die onverwachts aan de bloemetjes zitten.

Perfecte tafelaankleding

Wanneer je bezoek hebt, wil je dat het gezellig is in huis en een bosbloemen doen dit gelijk. Je kunt een boeket mooi op tafel neerzetten en reken er maar op dat je mooie complimenten erover krijgt. Ook zijn er verschillende soorten zijdekunstbloemen waarbij je dus voor elke gelegenheid een ander boeket kunt kiezen. Zeker wanneer je een etentje hebt thuis en je de tafel nog erg kaal vindt. Dan is dit een goede decoratie voor de eettafel.

Ieder seizoen een ander boeket

Het juist leuk als het boeket past bij het seizoen, zodat je in de lente met het Paasontbijt een vrolijk lente boeket hebt maar rond de kerst juist weer een mooi kerstboeket, om het helemaal af te maken natuurlijk.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*