Verschillende tuinstijlen op een rijtje

Nu de nazomer weer is begonnen en je meer in de tuin zit dan binnen kom je er misschien achter dat je niet helemaal tevreden bent. Het is namelijk net zo belangrijk om de tuin bij te houden net zoals je doet met je woning. Het wordt ook steeds warmer in Nederland waardoor steeds meer mensen er voor kiezen om een zwembad in de tuin te laten plaatsen. Ja, dit kan ook gewoon in een rijtjeshuis. Als je graag je tuin aankomend jaar wilt aanpakken heb je misschien wat aan deze ideeën.

De moderne tuin

Als je een moderne woning hebt kan het eventueel zo zijn dat je ook een moderne tuin wilt. Dit hoeft zeker niet saai te zijn en er kan ook nog steeds gebruik worden gemaakt van planten, bloemen en een vijver. In een moderne tuin wordt voornamelijk gebruik gemaakt van grote betonnen tegels, veel wit, grijs en donkere tinten, een moderne overkapping, gras en moderne verlichting.

Bohemian tuin

Bij bohemian denken we vaak aan Ibiza, dus eventueel kan je een sfeerimpressie van Ibiza naar je tuin brengen. Bij bohemian komen veel verschillende hippie kleuren voor maar ook natuurlijke tinten en materialen. Zo kan je de tegels van je tuin wit verven, in plaats van een normale houten schutting kan je een schutting nemen van bamboe en een mooie overkapping van hout, bamboe en beton die je kan afmaken met wit en kleur. Veel bloemen en planten die vlinders aantrekken en je hebt je bohemian tuin.

Zwembad tuin

Ook in een kleine tuin wordt het steeds makkelijker om een zwembad te plaatsen. Als je er voor kiest om een zwembad in de tuin te plaatsen is het ook verstandig om voor een klein deel gras te gaan. Hierop kan je leuke zonnebedden leggen met een parasol. Vaak is een tuin met een zwembad erg modern maar dit hoeft niet. Je kan veel verschillende bloemen en planten in je tuin houden en veel kleur gebruiken.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*