Royal jelly en de gezonde toepassingen ervan

Royal jelly staat ook wel bekend als bijenmelk en is een gezonde toevoeging op je huidige voedingsschema. Het is te koop op honingwinkel.nl.

Royal jelly ontstaat uit de klieren van honingbijen en wordt bij deze honingbijen ook gebruikt om de jongen de eerste paar dagen te voeden. Het bevordert de kracht en de groei van de bijenlarven binnen een hele korte tijd. De koninginnebij wordt volledig gevoed met de bijenmelk. Larven die uiteindelijk geen koningin worden gaan verder op honing en zetmeel.

Wat doet royal jelly met bijen?

Royal jelly geeft een bij de mogelijkheid om in korte tijd snel te groeien en geeft deze bij om tot wel 2000 eitjes per dag te leggen. Naast dat het de groei van bijen stimuleert is het ook nog eens erg gezond voor de bij. Royal jelly is niet enkel gezond voor bijen, maar het is net zo gezond voor mensen. Royal jelly is een stof die bestaat uit allerlei soorten proteïnen en is hiernaast goed voor je bloedvaten, je botten, je huis en je haar. De gezondheid van de mens verbeterd door het gebruik van de bijenmelk.

Royal jelly toevoegen aan je eetpatroon

Als je royal jelly wilt toevoegen aan je eetpatroon, dan heb je een aantal keuzes. Ten eerste kun je het aanbrengen op de huid. Ook kun je royal jelly opeten. Als je ervoor kiest om het op te eten, dan begin je met het pakken van een mes of een lepel. Je doet er ongeveer 1 gram royal jelly op en plaatst de lepel of het mes onder je tong. Nu wacht je een tijdje. De royal jelly zal smelten en je lichaam zal de royal jelly langzaam in zich opnemen. Dit is de beste manier voor het consumeren van de royal jelly, omdat het product op deze manier het beste wordt opgenomen in je bloedbaan. Als je de smaak niet lekker vindt, dan kun je de royal jelly ook mengen met bijvoorbeeld honing. Dit helpt vaak en maakt het makkelijker om te consumeren.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*