Met deze vier tips renoveer jij je trap in een handomdraai

Je trap is een belangrijk onderdeel van je huis en verdient dan ook de nodige aandacht. Niets is vervelender dan versleten traptreden met vlekken en butsen. Zulke treden kunnen zelfs gevaarlijk zijn, omdat er uitglijdgevaar ontstaat. Is dit bij jou het geval? Dan is het tijd om je trap te laten renoveren door de experts van Stairz traprenovatie! Met deze vier handige tips wordt je traprenovatie een fluitje van een cent. 

Bedenk van te voren wat je wensen zijn

Als je van plan bent om je trap te renoveren, is het belangrijk om eerst te bepalen of je een enkelzijdige of volledige traprenovatie nodig hebt. Daarna is het tijd om na te denken over de materialen en kleuren die je wilt gebruiken. Wil je dat je trap goed past bij de rest van je interieur? Doe dan inspiratie op door te kijken naar de meubels, muren en vloeren in je hal.

Vraag een expert om advies


Nodig een vakman uit om je trap te inspecteren en je vrijblijvend te adviseren. Zo weet je zeker dat je wensen en eisen haalbaar zijn. Er is namelijk niets zo frustrerend als tijdens een traprenovatie tot de ontdekking komen dat niet alles wat je van te voren van plan was ook werkelijk uitvoerbaar is.


Verf van te voren de onderkant van je trap


Wanneer je kiest voor een enkelzijdige traprenovatie aan je open trap, is het van belang om ook de onderkant van je trap eens goed onder de loep te nemen. Die blijft immers zichtbaar, dus is het belangrijk om hem te voorzien van een passende afwerking. Verf je de onderkant van de trap van te voren, dan voorkom je dat de onderzijdes van je treden er onverzorgt uit komen te zien. Je trap blijft dan een stijlvolle blikvanger, hoe je er ook naar kijkt.

Neem contact op met een specialist in traprenovaties


Je trap is een essentieel onderdeel van je dagelijks leven en brengt je naar de belangrijkste plekken in huis, zoals je slaapkamer of badkamer. Het kan dan ook behoorlijk vervelend zijn als je traprenovatie lang duurt en je gedurende die tijd naar boven kunt lopen. Bij Stairz begrijpen ze dit als geen ander en streven ze ernaar om een open traprenovatie binnen één dag af te ronden. Zo kun jij snel weer genieten van je veilige trap.

Hoe werkt een Stairz traprenovatie?


Als je ervoor kiest om een open traprenovatie of dichte traprenovatie te laten uitvoeren of om je open trap dicht te maken met stootborden, kun je eerst vrijblijvend een adviseur van Stairz bij je thuis laten komen. Hij zal je trap bekijken en advies geven over de mogelijkheden van een renovatie. Als je tevreden bent met dat advies, kun je vervolgens meteen een datum inplannen. Op de afgesproken dag en tijd komen de monteurs van Stairz Traprenovatie bij je langs. Ze nemen alle onderdelen en gereedschappen die zij nodig hebben om je trap te renoveren zelf mee en ruimen na afloop van de renovatie alles weer netjes op. Zo zit jij niet onnodig in de troep. 

En het beste van alles is dat je trap in de meeste gevallen binnen één dag al is gerenoveerd! Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak met de experts van Stairz Traprenovatie.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*