Hoe organiseer ik mijn advertisement goed

Je advertisement kan je op verschillende manieren regelen. Heel veel wordt online geregeld. Je kan nog steeds offline je advertisement regelen. Je zou denken dat drukwerk hopeloos ouderwets is, maar dat hoeft niet zo te zijn. Met drukwerk kan je alsnog het effect krijgen die je wil. Wil je weten hoe? Nou, lees snel verder.

Ga de stad in

Laat posters drukken en hang deze in steden en dorpen. Poster zijn in de grote formaten te verkrijgen. Hierdoor is het design van een grotere afstand te zien. Kies je plek goed uit en pas daar het ontwerp op aan. Wil je ook niet teveel plekken en wil je vaker van design wisselen. Hiervoor hebben we de poster met blauwe achterkant. De achterkant zorgt dat het vorige ontwerp niet doorschijnt. Ook zijn er duurzame posters. Deze posters zijn gemaakt van duurzaam materiaal waardoor de impact op het milieu laag blijft.

Denk ook eens aan je verpakkingsmateriaal

Als je iets verstuurd wil je natuurlijk ook dat het fris en leuk overkomt. Je kan hiervoor lint bedrukken en op de verpakking plakken. Een lintje gebruik je meer voor een kerstpakket of een relatiegeschenk. Hierdoor kom je een stuk leuker over. Gebruik de lint bijvoorbeeld niet voor iets zakelijks, dit komt namelijk niet professioneel over.

Overweeg ABRI

ABRI is een heel groot posterformaat die gangbaar is voor bijvoorbeeld bushokjes, maar ook op posterframes op stations. Het bereik is onwijs groot waardoor je van een hele grote afstand te zien bent. Hierdoor ben je zichtbaar op drukke doorstroomgebieden zoals stations en winkelstraten.

Doe iets met stickers

Met stickers kan je heel creatief aan de slag. Denk hierbij niet aan een sticker op een lantaarnpaal maar bijvoorbeeld raamstickers. Raamstickers vallen op en met het juiste materiaal gaan de stickers lang mee. Je kan ook je wagenpark bestickeren waardoor je bedrijf goed gepromoot wordt.

 Visitekaartjes om niet te vergeten

Met visitekaartjes deel jij je contactgegevens met nieuwe connecties. Op deze manier ben jij voor hun bereikbaar voor vragen. Met het visitekaartje kan de ontvanger jouw koppelen aan het bedrijf waar je werkt. Dus ga direct aan de slag met nieuwe ideeën over offline advertisement.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*