Hoe maak je jouw bedrijf online vindbaar?

Ben jij ondernemer? Dan is je online vindbaarheid zeer belangrijk. Om de producten die jij in je webshop verkoopt te vinden, moet de consument namelijk wel weten dat je webshop bestaat. Wil je klanten naar jouw website trekken, dan is een site die technisch goed in elkaar zit een pré. Toch helpt het vooral enorm als jij hoog in de resultaten van zoekmachines zoals Google en Bing staat. Iemand die via een zoekmachine je product of dienst zoekt, vindt op die manier je webwinkel en wordt hopelijk klant. In dit artikel lees je meer over microsoft advertising expert Semwerkt. De werknemers van dit online marketingbureau zijn gespecialiseerd in SEO en SEA. 

Welke diensten biedt Semwerkt?

  • SEO, ook wel bekend als Search Engine Optimization (zoekmachine-optimalisatie);
  • SEA, oftewel Search Engine Advertising (zoekmachine-adverteren);
  • Social advertising;
  • Content marketing;
  • CRO, oftewel Conversion Rate Optimisation (conversie-optimalisatie).

Wat is SEO?

Zoekmachine-optimalisatie is een dienst waarmee je op organische wijze meer bezoekers naar je website trekt. Met behulp van SEO rank je hoog in de organische zoekresultaten van zoekmachines, waardoor een potentiële klant jouw product of dienst sneller vindt. Om dit te bereiken is de content op je website enorm belangrijk. De SEO-specialisten van Semwerkt helpen je dan ook je website te optimaliseren met zoekwoorden, die aan de hand van een onderzoek zijn geselecteerd. Daarnaast is het van groot belang om de autoriteit van je website te vergroten. Hiervoor worden blogs en artikelen op (relevante) nevensites geschreven. Hoe meer websites naar je site refereren, hoe belangrijker de zoekmachine jouw website vindt. De resultaten die je met behulp van SEO behaalt, verdwijnen niet zomaar. Dat maakt SEO een duurzame manier van marketen.

Wat is SEA?

Zoekmachine-adverteren is in vergelijking een stuk minder duurzaam. Om hoog in de zoekresultaten te staan, blijf je maandelijks steeds opnieuw betalen. Toch heeft ook SEA veel voordelen. Je behaalt bijvoorbeeld veel sneller je gewenste resultaat (meer bezoekers) dan bij SEO het geval is. Daarbij worden je advertenties alleen gezien door mensen die al actief naar jouw product of dienst zoeken. Ook heb je altijd volledig inzicht in de prestaties van je advertenties en kun je je budget ieder moment aanpassen.

Wat doet Semwerkt nog meer?

Naast SEO en SEA zijn er nog een aantal andere manieren om via online marketing potentiële klanten te bereiken. Semwerkt is bijvoorbeeld Facebook Ads specialist en kan je daarom helpen om met behulp van Social Advertising meer bezoekers naar je website te trekken. Ook met Content Marketing behaal je goede resultaten. Door de juiste boodschap over je producten, diensten en je bedrijf te verspreiden, bezoeken meer geïnteresseerde consumenten jouw website. Wil jij ervoor zorgen dat een groter percentage van je websitebezoekers ook echt jouw product of dienst koopt (en dat je omzet daardoor wordt vergroot)? Dan zetten de specialisten van Semwerkt CRO in.

Wil jij dat Semwerkt je helpt? Bezoek dan de website van Semwerkt of maak een afspraak bij het Semwerkt-kantoor in Hoorn!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*