Het verschil tussen een boxspring en een bed met lattenbodem

Wil je een nieuw bed aanschaffen en weet je niet goed waar je moet beginnen met kijken? Of weet je niet of je nu beter voor een boxspring kunt gaan of voor een bed met lattenbodem? Dan helpen wij je vandaag verder. We zullen het verschil uitleggen tussen een Boxspring en een bed met lattenbodem, zodat jij op basis van deze informatie eenvoudiger een keuze kunt maken. Let wel: het één is niet beter dan het ander. Het ligt er maar net aan waar je naar op zoek bent.

Ga je voor een boxspring of voor een lattenbodem?

Eén van de eerste vragen waar je tegenaan loopt in de zoektocht naar een nieuw bed, is of je voor een boxspring of een regulier bed moet gaan. Een regulier bed bestaat uit een frame, een lattenbodem en een matras. Een boxspring heeft een soort box met vering waar het matras op rust. Om die reden ligt een boxspring dus ook een stuk zachter en biedt het iets meer comfort. Mocht dit iets zijn wat jij belangrijk vindt in een goed bed en waar je naar op zoek bent, dan kun je beter voor een boxspring gaan.

Het meest uitgebreide assortiment aan bedden vind je hier

Waar vindt je dan een nieuw bed? Voor een uitgebreid assortiment aan bedden en boxsprings ben je op debameubelen.be op het juiste adres. Tevens hebben ze een fysieke winkel, waar je jouw favoriete bedden kunt uitproberen en in het echt kunt bewonderen. Zo weet je zeker dat het bed er net zo mooi uitziet en zo comfortabel ligt als leek op de foto. Je kunt eenvoudig filteren waar je naar op zoek bent, zo weet je zeker dat je een bed uitkiest die aan al jouw verwachtingen en schoonheidsidealen voldoet. En dat je binnenkort kunt genieten van een optimale nachtrust.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*