Het ideale cadeau voor Moederdag

Moederliefde: het is een belangrijk onderdeel van wie we zijn. Quotes zoals ‘Moeder is een ander woord voor tovenaar’ doen herinneren aan de onbetaalbare waarde van een mama die alles voor je doet. Tijd dus om haar in de bloemetjes te zetten!

Bloemen maar dan anders

Je hebt ongetwijfeld voor Moederdag al vaak letterlijk een bloemetje cadeau gedaan, maar het kan ook creatiever. Hoe charmant bloemen ook zijn, ze verwelken en na een tijdje belanden de uitgebloeide bloemen bij de gft. Er zijn echter heel wat leuke Moederdag cadeaus op de markt die je mama zullen doen stralen!

Een geschenk met een emotionele waarde, is vaak het beste cadeau. Maak bijvoorbeeld een foto van jullie beiden en laat deze afdrukken op stevig papier die dan in een houten fotohouder met een droogbloempje ernaast wordt geplaatst. Zo blijf je nog bij het idee van bloemen maar zorg je ervoor dat ze het hele jaar kan genieten van een mooie herinnering. Of combineer verschillende foto’s in een fotolijst met glitters. Een leuk hebbeding maar bovenal een schitterend cadeau in het zonlicht! 

Verwennerij

Misschien houdt je mama wel van wellness? Dan kun je scrubzout al dan niet gecombineerd met andere verwenproducten laten personaliseren als Moederdag cadeau. Het is ook altijd leuk om een quote onder een leuke foto van jullie beiden te plaatsen en het geheel te laten afdrukken op de bokaal of flacon scrubzout. Zo worden het niet alleen producten die ze kan gebruiken maar vormen ze evengoed een persoonlijk cadeau afgestemd op de voorkeur van je mama.

Heb je je mama laatst een tablet cadeau gedaan, dan is een tablethoes een tof idee. Personaliseer het met een leuke quote en het zal een welgekomen geschenk zijn om de tablet op te bergen. Of wat dacht je van een chocoladebox met een leuke foto? Alvast een lekkere verwennerij met een knipoog naar Moederdag.

Samen herinneringen maken

Zijn er kleinkinderen in de familie, dan kan het ook fijn zijn om een kussen te laten bedrukken met foto’s. Zo heeft ze haar kleinkinderen steeds dicht bij haar wanneer ze ’s avonds naar tv kijkt. Of waarom geen leuke mokken maken, al dan niet in email, met een knipoog naar de kinderen en kleinkinderen? Ongetwijfeld doet het haar plezier om tijdens het koffiedrinken haar gezin dicht bij zich te hebben. 

Wil je het nog wat grootser aanpakken? Doe je mama dan een shopping budget cadeau verpakt in een linnen tas met een foto van jullie beiden. Zo krijgt Moederdag een bijzonder vervolg waarin je opnieuw leuke herinneringen maakt in jullie favoriete winkelstad. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*