Het gebruik van stellingen

Pallets zijn gemaakt van kwaliteitshout en kunnen worden gebruikt voor palletstellingen in magazijnen en industrieën. Een palletstelling gebruikt in magazijnen kan ook worden hergebruikt na lange tijd. Dit is mogelijk omdat de pallets van sterke houtsoorten worden gemaakt. Deze houtsoorten kunnen worden hergebruikt voor andere high-end producten zoals: meubels, lambrisering en vloeren. De meeste oude pallets belanden op afvalstortplaatsen, maar eenmaal teruggewonnen kunnen ze worden gerecycled en opnieuw als pallets worden gebruikt. In de VS wordt ongeveer 86% van het hout dat van pallets wordt teruggewonnen, opnieuw gebruikt voor andere pallets.

Hoe sla je banden op

Het is een goed idee om uw banden netjes op te bergen. Het beste is om ze binnen op te slaan op een donkere en koele plaats. Een goede keuze is om ze op te slaan op een bandenstelling. Bewaar uw banden ook niet in de buurt van hitte, direct zonlicht of elektrische generatoren. Als u uw banden buiten wilt bewaren, zorg er dan voor dat ze niet op de grond staan en gebruik waterdichte afdekkingen met gaten om te voorkomen dat vocht zich ophoopt. Zorg er ook voor dat de oppervlakken van de banden vrij zijn van benzine, vet en oplosmiddelen. Deze chemicaliën kunnen het rubber aantasten.

Veiligheid voor alles

Banden zijn gemaakt van rubber en u wilt zeker niet dat het vochtig wordt als het wordt blootgesteld aan water. Als uw voertuig banden intact zijn en het is geparkeerd geweest voor een lange periode, is het slim om de banden te verwijderen. Zorg ervoor dat de banden niet steeds worden belast met het gewicht van het voertuig. Het is eenvoudig om het voertuig op te krikken en de banden te verwijderen. U kunt uw banden beschadigen door ze te lang op voertuigen te laten die niet worden gebruikt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*