Creatief in de tuin

Ben je je aan het oriënteren naar ideeën voor in de tuin én ben je een beetje creatief? Ga dan op zoek naar creatieve tuinprojecten. Op internet kun je er genoeg vinden en in combinatie met je eigen creativiteit kunnen er hele leuke ideeën ontstaan! Lees verder voor een aantal ideeën.

Hangend loungen
Een belangrijk onderdeel in de tuin is een loungeplek; een plek om heerlijk te kunnen relaxen. Heb je genoeg ruimte in de tuin? Maak dan een leuke hoek met verschillende hangmatten en hangende loungestoelen. Hang de hangmatten aan stevige kastanjepalen voor een mooie natuurlijke uitstraling. Als je toevallig 2 bomen in de tuin hebt staan op perfecte afstand kun je ze uiteraard ook hieraan bevestigen! Eenvoudig te plaatsen en met een kleine investering creëer je een super fijne plek om te relaxen.

Groene overkapping
Ben je een beetje handig? Maak dan zelf een mooie natuurlijke overkapping! Pergola’s worden ze ook wel genoemd. Kies hier uiteraard duurzame natuurlijke materialen voor, zoals dikke balken of palen. Laat de pergola helemaal begroeien met klimplanten met prachtige bloemen erin of druivenstruiken. Kun je ook nog je eigen fruit gaan oogsten! Op deze manier wil je niets liever meer als heerlijk buiten vertoeven.

Fleur je schutting op
Vaak kom ik schuttingen tegen die er eigenlijk maar saai uit zien. Sonde, want je kunt heel makkelijk een saaie schutting opleuken! Denk bijvoorbeeld aan klimplanten door de schutting rijgen, zo krijg je een speels effect, valt de lelijke schutting weg en heb je meer groen in de tuin zonder ruimte te verliezen! Door een groene en ruimtelijke omgeving te creëren voel je je veel prettiger in je eigen tuin. Al genoeg groen in de tuin? Ga dan voor een mooi, natuurlijk hekwerk als schutting, bij Adéquat hebben ze bijvoorbeeld mooi schapenhek! Een duurzaam, natuurlijk alternatief.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*