Alles over showbizz relaties

André Hazes staat in de boeken als de meest bekende Nederlandse volkszanger aller tijden. Maar hoe zit het wat betreft de relaties die hij had? André Hazes echtgenotes zijn er in totaal drie, verdeeld over een periode van ongeveer twintig jaar. Zijn eerste verloofde was Annie Dijkstra, waarmee hij zijn eerste dochter Nathalie kreeg. Met zijn tweede vrouw kreeg hij een zoon, Melvin. Zijn laatste huwelijk was tot zijn overlijden in 2004 met Rachel Hazes. Samen kregen zij twee kinderen, Andre junior en Roxeanne Hazes. Andre Hazes junior zou uiteindelijk in de voetsporen van zijn vader volgen en is nu populair als volkszanger.

André Hazes junior

De zoon uit het laatste huwelijk, André Hazes junior, is op dit moment razend populair in Nederland. Naast het presenteren van programma’s staat hij logischerwijs bekend om zijn kwaliteiten als zanger. Vooral met zijn album Leef heeft hij veel fans gekregen. In 2014 kreeg hij een relatie met de 16 jaar oudere Monique Westenberg, waarmee ze uiteindelijk in 2016 een zoontje kregen. In 2021 werd bekend dat ze uit elkaar gingen. Op dit moment bestaan er geruchten dat hij een nieuwe relatie heeft met Anne Rose Zonneveld. Of dit waar is, moet later blijken.

De partner van Eva Jinek

Eva Jinek geldt als een bekend gezicht in Nederland. Ze heeft nu al een imposante loopbaan in de mediawereld. Zo heeft gewerkt namens de NOS, WNL, KRO en is ze nu actief namens RTL 4. Vroeger woonde ze in Amerika, maar haar ouders wilden dat zij en haar boer werden opgevoed in Europa. Eva Jinek man is Dexter, die ze leerde kennen toen ze opnames maakte in de Verenigde Staten. Voor deze relatie had ze al relaties met Bram Moszcoviz en Freek Vonk. Dexter is minder bekend en komt vrij weinig voor in het publiek. Mede daarom is ook nauwelijks bekend dat het stel getrouwd is. Samen hebben zij bovendien een kind, genaamd Pax op de wereld gebracht.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*